Amichien®Bonding

Amichien® Bonding är ett vänligt, naturligt och mjukt alternativ att ändra din hunds ovälkomna beteende/n på. Till skillnad mot många traditionella hundträningsmetoder så används inga konstgjorda hjälpmedel såsom exempelvis stryp/halvstryp eller chockhalsband.

Det bästa med Amichien® Bonding är att alla hundar förstår det språket och att det är möjligt för oss människor att lära oss det. Har du väl börjat din nya resa med din fyrbente vän, ja då kan ingenting stoppa er, du vill bara lära mer och din hund kommer att visa hur rätt du gjort som valt denna härliga metod.

Amichien®Bonding bygger på fyra grundstenar:

  • Jakt (promenad): Hur är din hund på promenaderna - leder den era promenader med sträckt koppel? har nosen i backen konstant? revirpinkar precis hela tiden?
  • Status (separation/återförening): Hur är din hund när du kommer hem från kortare eller längre bortvaro? Har den svårt att vara själv och har du fått höra av grannarna att den ylar/skäller/gnäller när du är borta?
  • Fara: Hur reagerar din hund på hundmöten? när det kommer besök som ringer eller knackar på dörren? samlar den ihop den nya "flocken"?
  • Mat: Hur ser matsituationerna ut hos dig? äter din hund maten direkt eller behöver den krusas? vad betyder maten för just din hund?
När man tillämpar metoden är det viktigt att se helheten, dvs att alla FYRA grundstenar ska leva i samklang och harmoni, att du som din flocks ledare tar fullt ansvar att leda de dina till en trygg och säker vardag. När din/a hund/ar ser dig som denna trygga ledare, så kan den/de slappna av ocn njuta av sitt vovve-liv.


Amichien®Bonding är:

  • inte någon quick fix eller träningsmetod - det är ett sätt att kommunicera med din hund
  • naturligt och enkelt att tillämpa i vardagen, oavsett hur stressad den ser ut för oss tvåbenta
  • självklart helt utan våld, skrik, ryck i koppel och obehagliga tillbehör (såsom stackel, kasta burkar mm)
  • EXTREMT effektivt om du tillämpar metoden KONSEKVENT


Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg dig?