Konsultation


Hemmets härd är guld värd!

Och det är här vi bygger grundstenarna för dig och din hund, här bygger vi trygghet och harmoni i flocken – oavsett hur din flock ser ut kan du alltid skapa dessa grundstenar – och jag lovar det är enkelt.

En konsultation tar ungefär 2-4 timmar, men kan vara längre. Tillsammans går vi igenom metoden och hur du sedan praktiserar det i din hemmiljö, nu och för resten av livet.

Du kommer att märka förändringar hos din hund redan under konsultationens gång, så du kommer att förstå att det faktiskt är något du kommer att klara av själv.

En rekommendation är att läsa Jan Fennell’s första bok ”The Dog Listener” (Förstå din hund) för att ännu bättre förstå hur AMB verkligen fungerar, men det är bara en rekommendation inte ett måste.

Om ni är fler i familjen som har hand om er hund, så är det lämligt att alla är hemma vid konsultationen, underlättar för hela familjen om det är möjligt.

En personligt utformad plan för att fortsätta lyckas tillsammans med din hund samt en enkät för ifyllnad och återsändande direkt till Jan Fennells kontor avslutar konsultationen. Vi som utbildats till Dog Listeners har nämligen hela organisationen bakom oss och vi vill och har som mål att hålla en kvalitet som alltid håller måttet, en bra kvalitetssäkring för alla som får en konsultation av oss.

Efter en konsultation har du alltid fri support, även om det är 30 minuter, dagar eller år som gått sedan jag var hos dig första gången. Vi som utbildats till Dog Listeners finns för dig och din hund, alltid.

Självklart är du välkommen för en återkonsultation om du vill, men då debiterar jag hälften av kostnaden för din första konultation. Också denna kan du boka år efter den första konsultationen.

Kostnaden för en konsultation är 1600 kr inkl. moms. Milersättning tas endast ut för konsultationer som är utanför 10-milsgränsen. Företaget har självklart F-skattsedel.

För bokning eller övriga frågor se Fliken ”Kontakt”
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg dig?