Metoden

Genom att förkasta alla tankar på dominans och tvång och i stället ersätta dessa med respekt och att börja se världen genom deras ögon kan vi med denna metod få våra hundar att leva under mindre stess och press i en värld de inte förstår och oftare vilja göra det vi ber dem om, av egen fri vilja.

Ju fortare vi ser att det enda de vill ha är tydliga, klara och framför allt trygga ledare, ja desto enklare blir de av med sina rädslor och vi kan få en helt magisk relation med våra fyrbenta vänner. Allt detta bygger på en enkel men vägvinnande metod med ”bara” fyra grundstenar att vila på, ja så enkelt är det faktiskt.

Amichien® bonding är resultatet av omfattande studier av hundarnas psykologiska behov, deras kommunikationssätt och deras placering i vår världs utveckling. Denna studie har resulterat i ett system baserat på de enklaste av alla koncept (när det används) och kan bli till ett väldigt komfortabelt levnadssätt.

All träning sker egentligen bäst i det egna hemmet och med metoden som grund ger det så mycket harmoni och glädje att lära sig förstå sin hund. Ju mer vi sedan praktiserar, desto bättre blir vi på att förstå och applicera – till slut kan vi kommunicera med kroppsspråk, tålmodigt lärande och positiv förstärkning och det hjälper också att få önskat beteende från din hund, ett beteende som passar för din familjs behov.
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg dig?