Köpvillkor

Beställ din vara/de varor genom att

 

antingen kommentera i valfritt kategori och speca den vara/de varorna du vill ha med artikelnr och vad det är (ex. necessär 011 bullterrier). Har du fler varor ur olika kategorier - beställ allt i ett inlägg så är det enklare att få ihop ordern sedan. Därefter får du ett mail med kontouppgifter, fraktavg osv utav mig, glöm inte fylla i din mailadress.

 

eller direkt i en epost till fredthevov@hotmail.com med fullständiga adressuppgifter till dig, ditt kvitto på beställningen får du genom svar med kontouppgifter mm från mig

 

Hur det sedan ser ut kan du läsa här nedan.Köpvillkor
-Vi har snabba leveranser.
Obs! transportörens hantering kan göra att det tar extra tid.
(Våra transportörer är i första hand DHL och Posten)


Allmänt
För att få handla hos Fredthevov måste kunden vara över 18 år. Genom att kunden skickar sin beställning samtycker denna till att namn och personuppgifter registreras i vår kunddatabas. Vi förmedlar aldrig dina personuppgifter vidare. Alla ordrar loggas med IP-nummer och tidpunkt. Vi reserverar oss för slutförsäljning. Besked om ev sådan meddelas snarast efter gjord beställning.

 

Priser
Priserna anges i svenska kronor (SEK) och är inklusive moms (f.n. 25%) och exklusive fraktkostnad. Fredthevov reserverar sig för eventuella fel, exempelvis prisuppgifter, som kan uppstå i butiken.

 

Minimiorder
Fredthevov har f.n. inget minsta ordervärde, dock tillkommer fraktkostnad, beräknad på varans/varornas volym och vikt, på alla beställningar. Maxavgift för frakt är f.n. 150 kr inkl. moms.

 

- Kortbetalning
Kostnad: 0 kr
Ännu ej i drift hos Fredthevov, men tanken är att detta betalningssätt ska finnas här. När detta blir aktuellt kommer varorna att skickas först då korttransaktionen är genomförd och betalningen har nått Fredthevov.

 

- Förskottsbetalning
Kostnad: 0 kr
Idag är det detta som erbjuds kunden, att betala varan/varorna i förskott genom att pengarna betalas in till vid beställning angivet kontonummer.

När beställning är gjord av kund, så kommer ett svarsmail med pris inklusive frakt och ev avdrag (om vinst, presentkort eller annat avdrag) samt kontonummer att sätta in pengar på. När vi ser att pengarna har kommit in på kontot skickar vi varan/varorna. Glöm ej att ange ditt namn och beställningsnummer vid betalningen, detta görs i meddelanderutan.

Leveranstiden gäller från och med det att vi har mottagit pengarna för varan/varorna. Pengarna för varan/varorna skall vara oss tillhanda inom 5 bankdagar från beställningstillfället, i annat fall makuleras beställningen.

 


 

 

 

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg dig?